Er advokater nødvendige i en skilsmisse?

Cirka halvdelen af alle danske familier bliver splittet af en skilsmisse. Selvom at dette tal er meget højt og meget trist, så er det desværre også fakta, og selvom at fakta kan være barsk, er man også nødt til at forholde sig til virkeligheden. Det betyder selvfølgelig ikke, at du skal gå og tænke over, hvordan du skal reagere eller agere, hvis det triste skulle ske, at du og din partner ender i en skilsmisse, for selvfølgelig skal man kæmpe og tro på forholdet. En skilsmisse er en voldsom ting, da den splitter en familie ad, men der kan være utrolig stor forskel på, hvor godt en skilsmisse bliver håndteret. Vi kender alle sammen nogen, som har været igennem en skilsmisse, og mens nogle sagtens selv kan løse det, har andre brug for professionel advokathjælp.

Få hjælp til forældremyndighed lov

Når en skilsmisse ender grimt, kan der være mange forskellige grunde til, at det ikke lykkes forældrene at løse konflikten selv. Her kan det være nødvendigt, at få advokater ind over så forældrene forhandler gennem advokater og ikke gennem hinanden. Der er ofte en stor uoverensstemmelse omkring børnene. Begge parter ønsker at have deres børn så ofte som muligt, og kan der ikke opnås enighed bruges forældremyndighed loven. Det gode ved love er, at der ikke er noget at diskutere, og dermed kan man forhåbentlig komme videre hver for sig.

Advokater med speciale i skilsmisser

Udover forældremyndigheden over børnene er der også en masse andre problemer, som kan opstå under en skilsmisse, da alle tingene skal gøres op mellem jer. De fleste par har hus, bil og ting sammen, da man har haft et liv sammen i mange år. Det kan være svært og hårdt, at skulle gøre disse ting op selv, hvis der er uenighed imellem parret, og her er advokater med speciale i familieret løsningen.

Skriv et svar