Sjove aktiviteter for børn i Silkeborg

Annonce

I Silkeborg har du rig mulighed for at gå på opdagelse med dine børn. Det er nemlig en by, der tilbyder aktiviteter og oplevelser for både store og små, og du kan blandt andet opleve både kunst og dyr på en børnevenlig måde. Og ønsker du at finde inspiration til, hvad i skal lave, når i besøger byen? Så læs med her. Vi giver jer nemlig et overblik over, hvad i kan finde på i den jyske by.

Tag hele familien med til KunstCentret Silkeborg Bad

Noget af det første, i kan gøre, når i kommer til Silkeborg er at tage hinanden i hånden og tage et smut forbi KunstCentret Silkeborg Bad. Her vil i nemlig opleve legesyg kunst og nogle helt enestående rammer, der virkelig omfavner børnenes verden. I kan blandt andet gå på skulptur jagt i skulpturparken, i kan lytte til de spændende historier om Silkeborg Bad og i kan finde de mange detaljer i den historie hovedbygning, ved at deltage i sporlegen. Det er en aktivitet, der omfavner store som små og som i derfor også kan have stor glæde af som familie.

Oplev det smukke landskab fra søsiden

I Silkeborg kan du naturligvis også opleve de mange Silkeborgsøer samt Himmelbjerget. Men en helt speciel måde at opleve dem på er med Hjejlen. Hjejlen er verdens ældste kulfyrede hjuldamper. Og det er altså en oplevelsesdestination, der har været populær lige siden 1861. Hjejlen er nemlig et helt ikon i Silkeborg, og den lader dig opleve en af Danmarks smukkeste naturlandskaber fra søsiden. Og lyder det som noget for dig og din familie? Så pak jeres kufferter med det samme og drag afsted mod det jyske.

Skriv et svar