3 gode gaveideer til dit barn

Ved du ikke hvad du skal give dit barn i gave og er de ved at være for store til at modtage Lego og barbiedukker, og de ved heller ikke helt præcis hvad det er de kunne tænke sig. Hvilket gør det sværere for dig at finde på noget der kunne falde i deres smag. Vi giver dig her 3 gode gaveideer som du kan give til dit barn.  

Oplevelser 

En af de ting som du kan give dit barn, er en oplevelse. En oplevelse er noget som de altid vil huske og det er en god måde at få dit barn væk fra tv-skærmen på. En oplevelse du kan lave sammen med dit barn kunne være en tur til f.eks. Bonbonland eller Lalandia, eller måske endda en tur til en fodboldkamp. Find ud af hvad der interesserer dem og find på noget der kunne relatere til det. Du kan hvis dit barn er stor Liverpool fan eller er fan af FCK så kan du arrangere en tur ind og se holdet spille på hjemmebane. Du kan lave en hel tur ud af det, ved at i kan tage en overnatning på et lille hotel også gå ud og spise og måske shoppe lidt, hvis det er noget barnet har lyst til, det har barnet sikkert, hvis det har noget med fodboldholdet at gøre. Hvis du har en datter som er meget interesseret i mode, kan du tage hende med på en shopping tur til Berlin, London eller Paris, hvis budgettet ikke er til at tage på ture til udlandet kan i også tage til en anden by i Danmark som har et center i kan gå rundt og kigge i. I kan også være mere kulturelle og tage på museer eller måske tage i den gamle by i Aarhus, eller tage på en bowlingtur. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad i kan lave.  

Ny taske til skolen

Er dit barns skoletaske ved at være lidt slidt eller er dit barn vokset fra tasken og de mener at den er lidt for barnlig til dem. Så er det måske på tide at gå ud og finde en ny skoletaske som passer til deres alder og som de vil blive rigtig glade for. Du kan f.eks. hvis det er en teenager du har, finde en fjällräven taske som er meget in og tidløs og den vil dit barn kunne have resten af sin skoletid. Det er også en taske der kan bruges udenfor skolen, når i er på tur eller dit barn er på tur med skolen eller med vennerne. Helm tilbyder tasker i bedste kvalitet og de har en lang historie der fortæller at de ved hvad de snakker om. Helm er nemlig familiedrevet gennem flere generationer siden 1700 tallet. Skal Helmlevere dit barns nye skoletaske?  

Korrekturlæsning af opgaver  

En noget alternativ gave du kan give dit barn, er en professionel korrekturlæsning af deres opgaver. Dette er en gave der passer bedre til dit barn der er blevet lidt ældre og som enten går i slutningen af folkeskolen eller som er i gymnasiet. Da det er der at de begynder og skal skrive større opgaver, som der skal læses korrektur på. Dette kan være en god gave fordi at deres opgaver bliver gennemgået og der kan blive hjulpet til at blive bedre til at formulere sig.  Det gør også at de kan få en bedre karakter i sidste ende, fordi at de har fundet ud af hvordan at de kan blive rigtig dygtige og lave gode opgaver resten af deres skoletid. Studiekorrektur.dk tilbyder gennemgang af dit barns opgave og her kan du vælge mellem to måder at få læst korrektur på, der er Premium korrektur og der er standard. Ved Premium korrektur får barnet gennemgået opgaven for stavefejl og slåfejl, grammatik og der bliver lavet nogle små tilretninger i det sproglige, for at gøre opgaven bedre. De kommenterer også på hvilke områder der er en god ide at få omformuleret. Ved standardkorrektur vil der blive gennemgået stave og tastefejl, grammatik og tegnsætning. Skal studiekorrektur.dkhjælpe dit barn med korrekturlæsningen?      

Skriv et svar