3 sjove udendørsaktiviteter til børn i løbet af efteråret

Nu hvor efteråret nærmer sig, kan det være svært som forælder at finde på udendørsaktiviteter til børnene. Det er godt at få dem ud i naturen hele året, og derfor er det vigtigt, at du ikke lader dig slå ud af det triste vejr. Selvom det kan føles som meget arbejde, når du skal ordne snavset og mudret tøj, er det det hele værd.

Det er hurtigt klaret med en god vaskemaskine og tørretumbler, som du kan finde her. Der er altså ingen undskyldning for at holde børnene indendørs. Du skal blot finde på nogle sjove aktiviteter uden for, så er børn altid klar til at springe ud i det. Hvis du er i tvivl om, hvad I kan lave uden for om efteråret, får du her 3 sjove ideer til udendørs aktiviteter i de koldere måneder.

1.     Flyv med drage

En sjov og anderledes aktivitet, som er perfekt om efteråret, er drageflyvning. Det er altid mest effektivt at flyve med drage, hvis der er godt med blæst, og det kan efterårssæsonen uden tvivl byde ind med. For at gøre aktiviteten ekstra sjov, kan I endda lave dragerne sammen på forhånd. På den måde har I også en sjov indendørsaktivitet, som ikke involverer hverken computer eller Ipad.

2.     Brug regnvejret

Selvom det sjældent er attraktivt at drage ud i regnvejr, kommer vi ikke udenom, at det er en stor del af det danske efterår. Det er derfor vigtigt at finde en måde at inkorporere det i din leg med børnene udenfor. Det er blot at få gummistøvlerne på, og herfra kan I finde på lege, hvor vandpytterne er giftige eller andet sjov og spas.

3.     Udforsk naturen

Om efteråret opstår der en lang række af naturfænomener, som ikke ses om sommeren. I kan derfor tage på en lærerig tur i naturen og udforske både plante- og dyreliv.