Bedre søvn til forældre og barn

Når du bliver forælder, kan man sagtens forberede sig på mindre søvn i en kortere eller længere periode. Det kan være vanskeligt at vurdere, hvordan dit barn sover bedst, da du naturligvis ønsker dette. En slyngvugge kan imidlertid være svaret her.

En løsning til god søvn

Med en Nonomo slyngvugge kan dit barn – og dig selv ­– få bedre nattesøvn. Denne smarte løsning fra Kære Børn vugger dit barn op og ned på samme måde som inde i livmoderen. Derfor vil dette muligvis skabe bedre søvn, da det vil være nemmere for dit barn at falde hurtigere til ro. Så hvis du søger en løsning, som passer til alle, kunne dette muligvis være en god idé at afprøve.

Godt for dit barn

Slyngvuggen er designet med en specialudviklet fjeder der, som allerede nævnt, får den til at vugge præcis ligesom i livmoderen. Af den årsag falder dit barn nemmere til ro. Ligeledes er den udstyret med en motor, som holder vuggen i gang. Derfor er det ikke nødvendigt, at du konstant sidder og holder den i gang, idet motoren gør dette for dig. Dette giver dig mere tid i hverdagen til andre gøremål, alt imens dit barn lulles i søvn. Du kan selv vælge, hvilken hastighed der passer bedst til dit barn, da du kan indstille den, som du ønsker. Endvidere er Nonomo slyngvugge designet således, at den er ergonomisk fordelagtig, så dit barn ligger på en god måde i vuggen, hvilket naturligvis er essentielt.

Forskellige muligheder

Det er muligt at få forskellige muligheder for opsættelse af vuggen. Her kan du blandt andet få et stativ, som kan flyttes til forskellige rum i din bolig, hvis du ønsker dette. Desuden kan den ligeså hænges op i loftet. Hvis du har flere spørgsmål til Nonomo slyngvugge, som du ikke har fået besvaret, har du naturligvis mulighed for at kontakte Kære Børn.

Skriv et svar