Skal dit barn klippes for første gang? Læs med her

Det kan være nervepirrende, når dit barn skal klippes for første gang professionelt. Det kan være svært at klippe barnet hjemme. De vil lege, og det er svært at sidde stille især, når det er svært at se formålet med det hele som barn. Det er dog nemmere lige at tage spidserne derhjemme med mor og far, fordi barnet er trygt, men når det skal gøres ved en frisør, er situationen en helt anden. Barnet kender ikke stedet, højest sandsynligt kender barnet heller ikke frisøren, og så kan nogle børn godt reagere og blive utrygge. Det er derfor vigtigt, at børneklip sker i et roligt miljø, hvor der er plads til, at barnet kan blive lidt nervøs.

Gør det til en positiv oplevelse for dit barn

Det er vigtigt, at børnene får en positiv oplevelse de første gange, hvor de er afsted. Hvis de får negative oplevelser i træk, kan det være endnu sværere at trække dem til frisøren. Der er dog mange måder at skabe disse positive oplevelser, og det har meget at sige, hvordan selve frisørsalon laver en børneklipning.

Denne børnefrisør i Herning sørger i høj grad for, at dit barn kommer til at føle sig tryg i salonen. For det første, får dit barn en slikkepind, når han eller hun sætter sig i frisørstolen. De fleste børn vil sige ja tak, og i fremtiden vil de kunne huske, at de fik en slikkepind, da de skulle klippes, og det vil på den måde ikke bliver ligeså svært at trække dem afsted. Børneklip kan være kompliceret, og der er også sat god tid af til børneklipningen hos denne salon i Herning. Som sagt, er det nemlig vigtigt, at børnene føler sig trygge, og det kan godt kræve tid for nogle børn. Lidt længere for nogen, lidt kortere for andre, og det bliver der sat tid af til hos Katja Ø. Det bliver lidt mere hjemligt ved, at frisørsalonen ligger i forbindelse med et hjem, så der er en mere hyggelig atmosfære end en skarp og seriøs stemning, som der kan være hos de større frisørsaloner.

Hvordan skal dit barn klippes?

Afgørende af dit barns alder, kan det være en idé, at i sætter jer sammen og kigger på forskellige fristure på internettet. Det kan være, at dit barn selv har en idé til en ny frisure, som de vil prøve, og det er en god mulighed for barnet selv at få indflydelse på, hvad der kommer til at ske. På denne måde, kan barnet også gå og glæde sig til at komme til frisøren, fordi barnet har været med til at vælge en frisure og glæder sig til at få den. Hvis dit barn er for lille til det, kan du selv tage en beslutning med samme tilgang. Du kan kigge på billeder på internettet, men det kan også være en mulighed blot at klippe spidserne, så f.eks. din pige kan beholde sit lange hår, hvis hun ønsker det.

Skriv et svar