Den store bog om Cirkeline

Cirkeline er om noget en ægte dansk børneklassiker. Få børnebøger er som den elsket og kendt. Den lille alf – mariehønen Cirkeline der bor hos sin ven Tegneren så dagens lys første gang i 1969. Siden hen har Cirkeline og hendes to musevenner, Frederik og Ingolf, bredt sig til flere forskellige medier og en stor palette af merchandise.

Nu kan fans af Cirkeline så endelig glæde sig over, ”Den store bog om Cirkeline” med fem fantastiske historier om den lille alf i den prikkede røde kjole, der bor i en lille tændstikæske. Alle fortællingerne er samlet i en skøn bog, der egner sig perfekt til oplæsning. Med sit enkle sprog og megen dialog, er Cikelines univers om noget skrevet i børnehøjde. Ungerne vil elske at få læst højt af ”Den store bog om Cirkeline”, når der skal hygges.

Tegneren Hanne Hastrup har sørget for såvel den mundrette tekst, som de farveglade, muntre stregtegninger med masser af liv og dynamik. Vi kan ikke andet end at elske Cirkeline med det strittende hår, det glade smil og den søde røde kjole.

Cirkelines univers emmer af charme, hygge og tryghed på en sådan måde, at bøgerne med en næsten selvfølgelighed kalder på at blive læst igen og igen.
Af de fem fantastiske fortællinger om charmetrolden Cirkeline, faldt jeg især for et gensyn med ”Godnat Cirkeline”, hvor Cirkeline siger godnat og lægger sig til at sove. Herefter flyver vores lille alf i drømme til de svenske skove, hvor hun møder alfer og dyr. Det er en rigtig rørende, sød og smuk fortælling om venskab især.
”Den store bog om Cirkeline” er en flot klassiker, der med garanti vil blive brugt flittig og nydt af både små og store. En smuk og dejlig billedbog der kun kan beskrives på én måde: must haves!

Køb Den store bog om Cirkeline online

Skriv et svar