Klipklapper-klubben 3: Spøgelser på Fagerø

”Klipklapperklubben” er en ny tøseserie for tweens, der gerne vil læse om pigeliv og samtidig nyder fascinationen af et godt mysterium. En serie der plejer læselysten på bedste vis.

Hovedpersonen er pigen Elly, tilbringer sin tid på Fagerø hos sin lidt specielle tante Dina. Hendes mor er lige død af kræft og faren er i London. På Fagerø har Elly mødt pigerne Sierra og Tash og dennes hund Mojo. Hver for sig er de vidt forskellige, men sammen er de et godt team.

Tante Dina har besøg af sin veninde Celeste, der kan tale med de døde og mærke spøgelser. Det tror pigerne ikke helt på! Men Celeste mener, at Fagerøhus er hjemsøgt af Tashs bedstefar, den gamle Blake. Og på kirkegården oplever de noget meget mærkeligt. Spøger det mon?

Snart er de tre piger og Mojo igen i gang med et nyt mysterium. Tash´s mor har fået besøg af historikeren professor Partlow, der har taget sin lille nevø Robert med. Professoren skal vurdere den gamle Blakes opfindelser, og pigerne får selskab af Robert i deres jagt på en forklaring på alt det gådefulde, der sker. Men noget vækker deres mistanke. Samtidig har Sierras far hårdt brug for at kunne færdiggøre sin bog om Fagerøs historie. Pigerne må tage urationelle og uhyggelige metoder i brug for at vække opmærksomhed og hjælpe ham på vej med sit projekt. De arrangere en spøgelsestur, der byder på både grin og gru. Men er kirkegården virkelig hjemsøgt? Og hvad er det egentlig at bedstefar Blake efterlod til Tash?

Ellen Richardson har endnu engang skrevet en spændende roman om tre præ-teenagers med mod på eventyr og oplevelser. Det er en hyggelig bog om tre selvstændige og kreative piger, der klarer ærterne uanset hvad. Indimellem er bogen både uhyggelig og overraskende, men bogen bliver aldrig decideret skræmmende eller overraskende. Det er pigernes venskab, der kitter det hele sammen og gør fortællingen vedkommende.

Bogens hovedperson er en sød og hjertevarm pige med gode værdier. I det hele taget er de tre tøser nemme at holde af og identificere sig med. Trods små uoverensstemmelser, misforståelser og udfordringer formår de tre piger at bevare sammenholdet – og de klarer i hver bog at løse de udfordringer og opgaver de bliver stillet overfor.

Klipklapperklubben er en lille perle af en populær tøseserie, der udspiller sig i det engelske miljø, med sit drama og venskab i fokus!

Køb Klipklapper-klubben 3: Spøgelser på Fagerø online

Skriv et svar