Min egen kuffert med Kaj-bøger

Nu kan de allermindste glæde sig til at pakke hele tre Kaj-bøger af Mats Leténs ud af deres helt egen lille kuffert og få læst op. I kufferten gemmer der sig ”Kaj siger hej”, ”Kaj vil ha´æble” og ”Kaj er væk”.
Alle tre er små, enkle og nemme bøger for de allermindste rollinger der skal lære at lytte til oplæsning for første gang og opleve en sammenhængende handling.

Kaj bøgerne har den lille søde dreng Kaj som gennemgående figur. Vi møder også dukke Lise, der er Kajs fine bamse.
Bøgerne med Kaj er blevet uhyre populære, og det skyldes ikke mindst at det med ganske få ord lykkes Mats Letén at få fortalt en morsom, hyggelig og fin fortælling, som de små læsere kan genkende og forstå.
Eksempelvis er bogen om ”Kaj er væk” et klassisk eksempel på, hvordan man kan lege borte-tit-tit og have det ganske sjovt.

Med få virkemidler formår svenskfødte Mats Letén at formidle genkendelige scener fra småbørns hverdagsliv. De små bøger vil blive læst om og om igen fordi børnene holder af at se historien gentaget. Enkelt, poetisk og overskueligt.
Netop genkendeligheden og gentagelsen er afgørende elementer, der bevirker at Kaj-bøgerne får en hel særlig plads på reolen. De mindste har nemlig brug for at opleve en rytme og ro, når de for første gang skal læse. Det evner Mats Letén at give de små læsere, og bøgerne er klart anbefalelsesværdige.

Der findes flere andre titler i serien om Kaj.

Køb Min egen kuffert med Kaj-bøger online

Skriv et svar