Opvaskemaskinen – svær at undvære med børn i hjemmet

Er din opvasker ved at være godt brugt? Så er det måske på tide at se sig om efter en ny. Den kan jo være svær at undvære i en travl hverdag som børnefamilie. I den forbindelse er der et par ting, som du bør overveje, før du vælger en. Først og fremmest findes der forskellige modeller, når det kommer til opvaskemaskiner, så du skal sørge for at vælge den, der passer bedst til dine ønsker og behov. Derudover findes opvaskemaskiner naturligvis også i forskellige størrelser og farver, og her skal du også sørge for, at finde en, der matcher resten af dit køkken både i udseende og størrelse.

De forskellige modeller af opvaskemaskiner

Der findes tre forskellige typer af opvaskemaskiner, og det er klart værd at overveje, hvilken en du skal anskaffe dig, da de ikke alle nødvendigvis passer ind i dit køkken. Den mest kendte opvaskemaskine i Danmark kaldes opvaskemaskine til indbygning. Denne model er netop designet til at blive bygget ind under borde og bordplader – heraf navnet. Med denne slags opvaskemaskine får du et meget samlet og ensartet udtryk i dit køkken. Den intergrerbare opvaskemaskine installeres ligeledes under køkkenbordet, dog er forskellen på de to, at der ikke er nogle front på denne opvaskemaskine. Det vil sige, at du er nødt til at købe en låge eller lignende at sætte uden på. Den fritstående opvaskemaskine kan også være en ide, hvis du ikke har en bordplade at sætte den under, idet den står fri fra bordpladen.

En anden løsning

Der findes faktisk fire typer af opvaskemaskiner. Der er nemlig også en bordmodel, som er designet til at stå på dit køkkenbord og blive tilsluttet en vandhane. Denne model er en af de mindst udbredte opvaskemaskiner, idet den har mindre kapacitet end de traditionelle, men den kan være en ideel løsning for dig, der ikke har så meget plads.