UNO Dice Terninger

Mange vil sikkert kende det klassiske kortspil UNO. Nu er UNO på banen i en anderledes version, hvor kortene er skiftet du med terninger. Enkelt, sjovt og vellykket!

Spillet er beregnet til to spillere og indeholder 11 terninger i en handy dåse.

Hver spil får 5 terninger ved spillets start. Målet er, at man først skal komme af med sine terninger. Præcis som i kortspillet.

Men der stopper ligheden. Når den sidste terning er tilbage begynder spillet. Hver spiller lægger sine 5 foran sig. Modspilleren kaster den 11. terning og placerer den midt på bordet. Det gør man indtil at terningen lander på et tal. Så er opgaven for den første spiller, at matche en af sine terninger med terningen midt på bordet. Præcis som i kortspillet (samme farve eller samme tal). Hvis man er heldig og har en terning der matcher, lægges den ved siden af og man opbygger en terningerække. Hvis spilleren ikke har en terning, der matcher terningen i enden af terningrækken, skal pågældende tage terningen fra starten af rækken og kaste alle dine terninger igen.

Spillet har forskellige detaljer, som man lige skal sætte sig ind i, men efter et par gange går det nemt. Det er især de forskellige specialterninger, der skal huskes og forstås. Men de er netop med til at give spillet ekstra dynamik og spænding.

Uno® Dice Game er oplagt som et rejsespil. Det fylder det samme som en dåsesodavand, og er nemt at have med på familiebesøg, ferie, ture og andet. Et sjovt og hyggeligt spil med et godt flow.

Læs mere

Skriv et svar