3 idéer til det kreative barn

Alle børn er forskellige og har vidt forskellige interesser. Det stiller store krav til os som forældre, for vi skal være med på børnenes lege og kunne tilbyde dem aktiviteter inde for det felt, de holder allermest af. Har du et kreativt barn, men mangler du tips til, hvad I kan lave sammen, så læs med her, når vi kommer med 3 idéer til, hvad du kan lave af kreative aktiviteter med dit barn, hvor I begge kan udfolde jeres evner og kreativitet.

Male på sten

En meget billig og sjov idé er at male på sten. Tag dit barn med udenfor, og find en masse store sten med glatte overflader, som I kan tegne på. Man kan købe særlige tuscher og hobbymaling, der er designet specielt til at kunne holde på sten. Stenene kan gives i gave, eller I kan have dem liggende i vindueskarme eller ude foran jeres indgang.

Lav din egen taske

Muleposer er både billige og gode for miljøet, og derudover er de sjove at tegne på. Giv dit barn muligheden for at designe sin helt egen pose til børnehaven eller gymnastiktimerne i skolen. Man kan i de fleste hobbyforretninger købe tekstiltuscher og batikmaling, og når I først har skaffet dem, er det kun fantasien, der sætter grænser.

Modeller din fantasi

Med modellervoks kan I skabe alverdens sjove dyr og mennesker, og med Modellervoks fra Silly Doh kan I nemt forevige jeres kreationer.  Lerets materiale gør det let at bruge, og så snart I har formet jeres unikke figurer,  kommes det i ovnen i 10 minutter, hvorefter figurerne er forevigede og kan leges med i mange timer.

Silly Doh er fri for giftstoffer og phtalater, og er desuden antibakteriologisk. Silly Doh er netop kommet i 100 bog&ide butikker, og I kan spare 25% på første ordre online med rabatkoden “SILLY25”. Især startpakkerne er særligt populær, og du kan se mere her Modellervoks startpakke fra Silly Doh.

Skriv et svar