Har du brug for kvalitetstid med dit barn? Kig med her

Vi kan alle godt komme til at savne lidt kvalitetstid med vores børn. Pludselig er de blevet ”store” børn, og vi forstår slet ikke, hvor alt den tid blev af. Tiden går nemlig hurtigt, og dage flere hurtigt til måneder, og måneder bliver hurtigt til år. Men at holde kvalitetstid med dit barn er en tid, der kun skaber glæde, og derfor er der også mange forskellige ting, som du kan lave med dit barn. Hvis du søger inspiration til lige præcis hvad, så kan vi komme med forskellige bud på, hvad i kan lave sammen.

Tag ud at rejse kun jer to

Hvis du har mulighed for det, hvorfor så ikke tag ud at rejse jer to? I kan tage hvor som helst hen, og det er ikke ligeså vigtigt, om det er et luksushotel, eller om det er midt i byen, fordi i skal jo bare lave ting, som der glæder jer, og et barn kræver ikke noget luksushotel. I skal bare have mulighed for at være jer to, og det kan i hvor som helst – du kan læse mere her. Det giver jer i hvert fald masser af tid og mulighed for at være jer to, og i har masser af tid.

Gør det til en fast ting

At have plads til kvalitetstid er en fantastisk idé at have hver dag. Det behøver ikke være ligeså lang tid hver dag, men det kan f.eks. betyde, at om mandagen laver i mad sammen, hvor dit barn kan være med til at beslutte, hvad i skal have til aftensmad. Det er også kvalitetstid, og det kan blive kvalitetstid, der ikke kræver ligeså meget som en ferie gør. At bruge tid sammen gør, at i bliver tættere, og samtidig holder alle af at tilbringe tid med dem, som vi har nærmest.