Sådan planlægger du en børnevenlig safari-tur

Der er mange ting der bliver sværere, når man får børn. En af de ting, er at tage ud at rejse. Når de er små, er der flere ting man skal tage hensyn til. Men er det overhovedet bøvlet at tage på safari med børn? Har du i mange år drømt om at tage på safari, men har du forvist drømmen, overbevist om at det bliver for besværligt at tage af sted med dine børn? Hvis ja, er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel finder du råd til, hvordan du tager på safari med børn.

Hvordan planlægger man det?

En god idé, hvis man ønsker at tage sine børn med på safari, er at kontakte et firma. Der findes firmaer som tilbyder familie bungalows, hvor du er placeret lige på savannen. På Nyati Safari Lodge vågner du op, med udsigt over en flod, og har egen pool til børnene indenfor. Når du bestiller disse bungalows, skal du spørge ind til børnevenlige boligforhold, dog er det noget de fleste firmaer tilbyder. En anden mulighed er, at du booker en privat luksuscamper. Dette giver din familie frihed, til at planlægge dagene efter børnene skema, og selv bestemme dagens tempo. Du kan vælge at køre tidligt, og holde tidligere middagspause, for at kunne få børnene tidligere i seng. Til sidst er det en god idé at kontakte din læge, for at sikre at din familie og dig har alle vaccinationer i orden.

En gave for livet

At tage på safari, er en gave dig og din familie får med jer for livet. Løver, leoparder, elefanter, zebraer og næsehorn. Dyr som dine børn og dig selv, er vokset op med fra fjernsynet. Men på en safari tur er man i tæt kontakt med dem. Man får lov til at møde en ny kultur, og på samme tid får man oplevet en helt unik natur lige foran næsen.