3 gode tips til en nybagt mor

En man mor for første gang er der mange nye ting at forholde sig til. Lige pludselig er 2 personer blevet til 3 personer og man har fået et kæmpe ansvar overfor et lille væsen, man skal til at lære at kende. Det er vigtigt at man gør det så nemt for en som overhoved muligt, da statistikkerne siger at det ikke er meget søvn man får de første mange måneder. Derudover skal det også være hyggeligt og bekvemt for alle parter, og det kan man heldigvis prøve at forberede inden. Du kan i denne artikel læse om 3 tips der gør det nemmere og bekvemt for alle og måske gør søvnen bedre for både dig og dine lille nyfødte baby.

1 Vær forberedt inden den lille ny kommer

En ting der hjælper utrolig meget, er at være forberedt inden fødslen. Gerne forberedt så meget som overhoved muligt. Man skal gerne have købt alle de ting man skal bruge i hvert fald de første par måneder, så man ikke pludselig står og mangler noget vigtigt.

En rigtig god ide er blandt andet at få handlet rigtig godt ind og grundigt ind, inden fødslen og samtidig fylde fryseren op med retter der bare skal varmes og boller der også bare skal i ovnen. Alt ens opmærksomhed og tid går til den lille nyfødte og det sidste man gider, er at skulle handle og lave mad hver dag. Det er derfor rigtig nemt bare lige at kunne hive noget op af fryseren dagen før og lave det til aftensmad, eller snack nogle boller, når man bliver sulten i løbet af dagen.

2 Skab de bedste rammer for en god søvn til babyen

De første par måneder sover en nyfødt baby flere gange om dagen, og man kan derfor gøre sit bedste for at barnet får den bedste søvn. Man kan håbe på at jo mere bekvemt det er for babyen at sove, jo mere sover den og dermed får man som mor og far også selv mere søvn end forventet.

Hos sneglehuset.dk kan du købe produkter som bæreseler, slynger og vikler som er rigtig bekvemt for at sove med for en baby. På den måde er babyen også tæt på sin mor igennem søvnen og man får skabt nogle trygger rammer mellem hinanden.

Hos sneglehuset har du også mulighed for at låne og leje babyudstyr, hvis det er noget man hellere vil og måske spare lidt penge på. Er man i tvivl om hvad man skal købe og hvordan de forskellige fungerer, har Sneglehuset en detaljeret guide, hvor du kan finde din inspiration. Du kan læse meget mere på Sneglehuset.com.

3 Skab de bedste rammer for en god søvn for dig selv

Det er også vigtigt at man som mor, selv får skabt nogle rammer for at kunne få den bedste nattesøvn. Det er ikke meget søvn man får, så det man får, skal være virkelig godt.

En af måderne man kan forberede sig på, er blandt andet at købe noget sengetøj, som er i en helt fantastisk kvalitet og som man er rigtig bekvemt ved. En smule selvforkælelse skal der også til som nybagt mor. Du kan finde det mest fantastiske sengetøj på Damask.dk og mange andre gode sager, til selvforkælelse.