Bliv klar til svømmehallen med børn

Har du en baby, og synes du, det er ved at være på tide, I tager et smut i svømmehallen? Så er det helt naturligt, hvis du pludselig kommer til at tænke på, hvilket udstyr I skal bruge. Der nemlig nogle ting, som det vil være værd at overveje, om du skal have anskaffet, inden I tager afsted. Nedenfor kan du blive klogere på, hvad du bør huske af udstyr, når du tager din baby med i svømmehallen.

Badebukser og badebleer

Har du en baby, skal du huske, at når I tager i svømmehallen, er der ofte regler i forhold til badebukser og badebleer. Derfor er det en god idé at undersøge, hvad reglerne er i den svømmehal, I skal i. Det kan nemlig være, at der er krav i forhold til både badeble og badebukser, såsom at barnet skal have begge dele på, eller at de skal leve op til nogle bestemte krav. Læg desuden mærke til, at når det er til babyer, findes der særlige badebukser, beregnet til dem.  Leder du efter noget badetøj til den lille, kan du f.eks. undersøge udvalget fra Splash About

Nogle svømmehaller sælger badebleer, men det er ikke alle, så det er værd at undersøge. Det er generelt en god idé at undersøge, hvilke faciliteter svømmehallen stiller til rådighed. Ofte er der f.eks. babystole eller klapvogne, som du vil kunne låne. Som regel er der selvfølgelig også en pusleplads.

Hvad du ellers skal huske

Når I skal i svømmehallen, bør du også medbringe et par håndklæder til den lille og babysæbe, hvis I bruger det. Selvom I skal i svømmehallen, bør du desuden stadig pakke de ting, du ellers ville medbringe, når dig og den lille skal på en udflugt. Det er altså en god idé at have skiftetøj og skiftebleer med, samt sutteflaske og mælk, hvis det er noget, I bruger.

Det kan også være, du ved, dit barn vil blive sulten efter den hyggelige dag i svømmehallen, og det er ikke rart at have en grædende baby på bagsædet i bilen på vejen hjem. Derfor bør du selvfølgelig overveje, om barnet vil få behov for noget mad, som du derfor bør pakke på forhånd, så du er forberedt. Det kan selvfølgelig også være, du ammer, og barnet slet ikke spiser endnu.

Nu føler du dig forhåbentlig lidt bedre forberedt på, hvad du skal have med i svømmehallen til den lille.

Skriv et svar