Børneure til skolestart

Dette indhold er sponsoreret

Alle børn glæder sig til at komme i skole, og det gælder da også for de fleste, at børnehaven ligefrem er begyndt at kede dem. Det skyldes blandt andet den store forskel mellem de yngste børnehavebørn og de ældste, både på det fysiske og mentale plan. Mange forældre frygter derimod barnets første skoledag, da man sætter børnene ud på et mere eller mindre ‘ukendt’ territorium. Skal du sende dit barn i skole og ønsker at lave klare aftaler med dit barn, så han eller hun kommer lige hjem fra skole, kan du med fordel forære dine børn børneure til indskolings alderen.

Tid kan give tryghed

Synes du, at din barn, der starter i skole, er for ung til at få sig en mobiltelefon, kan du med fordel forære dit barn et armbåndsur i stedet. Når dit barn har mulighed for at orientere sig om klokkeslættet hele dagen, kan dette muligvis også sikre tryghed hos dit barn. Forestil dig for eksempelvis, at du og dit barn aftaler, at dit barn bliver hentet klokken 14 på skolen af sin storesøster. Med et armbåndsur kan dit barn holde øje med tiden og opnå en følelse af ro ved at vide, at storesøster henter, når den lille viser står på 2-tallet og den store viser står på 12-tallet.

Ure til enhver

Det er muligt at finde forskellige børneure, så du kan matche dit barns præferencer. Er dit barn for eksempelvis tosset med superhelte og actionpræget legetøj, vil et Marvel armbåndsur med garanti falde i god jord. Har dit barn ligefrem en yndlings superhelt, kan du også finde ure med specifikke karakterer, såsom Spiderman, Hulk, Captain America, Iron Man og Black Panther. Foretrækker dit barn et mere simpelt ur, kan du finde mange fine modeller i adskillige farver og materialer.

Gode råd til når dit barn starter i skole

Skal du sende dit barn i skole for første gang, kan du med fordel følge nogle simple råd for at kapere denne omvæltning. Først og fremmest må du arbejde på at give slip på dit barn, og udvise tillid til skolen, også selvom du hverken kender stedet, lærerne og pædagogerne. Det er samtidigt også vigtigt at vise tillid til dit barn, hvilket du blandt andet kan gøre ved at gengælde den glæde og forventning, som dit barn har til sin skoletid. Det er også en god idé at lade sine egne skoleerfaringer blive i fortiden, da rigtigt meget har ændret sig siden dengang.