Den perfekte popcornmaskine til den perfekte filmaften

Der er ingen tvivl om, at der skal popcorn til, når man holder filmaften; popcorn og gode DVD’er eller Netflix går simpelthen hånd i hånd. Vil du gerne have en oplevelse, der ligner den, man får i biografen? Så skal du ud og investere i en popcornmaskine. Med en popcornmaskine får du friske, lune og perfekt saltede popcorn, der smager præcis lige som dem, du får i biografen! Men at vælge den rigtige popcornmaskine er ikke bare lige til – der findes et væld af modeller, som ser forskellige ud og er i forskellige prisklasser. Her er lavet en popcornmaskine test, som du kan tjekke ud, når du har læst denne guide.

Hvad skal jeg kigge efter?

Der er naturligvis mange aspekter, der spiller ind, når man skal vælge en popcornmaskine. Her kan du se nogle af de vigtigste ting, du bør overveje, før du køber din popcornmaskine.

  • Effekt: Ønsker du færdigpoppede popcorn på 2-3 minutter, skal du ud og finde en popcornmaskine, der har mange watt – jo flere watt maskinen har, desto hurtigere bliver popcornene færdige. Nogle af de mindre maskiner bruger 220W, mens andre går helt op til 1200W – der er altså en væsentlig forskel i watt, som er værd at bemærke.

  • Størrelse: Hvad for en popcornmaskine du vælger, kommer i den grad også an på, hvor mange mennesker du skal lave popcorn til. Har du hele familien samlet til filmaften er en større popcornmaskine en god idé, mens en mindre sagtens kan gøre jobbet, hvis det bare er til dig selv. Nogle af de større popcornmaskiner kan poppe op til 8-10 liter ad gangen.

  • Type: Nogle popcornmaskiner kræver fedtstof, mens andre popper popcorn ved varmluft – dette er en smagssag, alt efter hvad man synes smager bedst.

  • Pris: Prisen på en popcornmaskine kan variere meget. Skal du blot lave popcorn i ny og næ for hyggens skyld, er det måske ikke nødvendigt at bruge flere tusinde kroner på en popcornmaskine – man kan sagtens nøjes med et par hundrede kroner og finde en ganske glimrende maskine.

Skriv et svar