Disse ting kan give dig mere tid med dine børn

I en travl hverdag kan man hurtigt komme til at overse, hvad der egentligt betyder noget for en, og derfor kan de mange rutiner også gøre, at man mister dyrebar tid med sine børn. Kan du nikke genkendende til, at du slet ikke får leget og set dine børn nok i hverdagene, så er du stensikkert ikke den eneste forælder, der har det sådan. Du er dog som forælder heller ikke den eneste i familien, der har travlt. Ofte har børn også en travl hverdag, hvor skole, lektier, venner, fritidsinteresser og måske også et fritidsarbejde fylder meget. Mangler du inspiration til, hvad du kan lave med dine børn i hverdagen, som også interesserer dem, så I har mere tid med hinanden – så læs med her.

Kombinér lektier og samvær

Når man som forælder har børn, der går i skole, så ved man også, at de får lektier for. Det kan dog være svært at vide, om lektierne bliver lavet, og om børnene trives i skolen. Eventuelt kan du kombinere lektier og samvær ved at hjælpe dine børn med lektierne. På den måde sørger du får, at lektierne bliver lavet, mens du samtidig har tid og samvær med dine børn. Hvem ved – på sigt kan det blive noget, I alle kan se frem til. Lektielæsning kan nemlig hurtigt blive hyggeligt, hvis man tager sig tid til at være sammen og lave noget produktivt på samme tid.

Planlæg eventuelt én fast tur om ugen

Hvis du synes, at det kniber med kvalitetstid, så kan man gøre flere ting ved det. Kan I godt lide at være aktive og opleve Danmark, så kan du med fordel snakke med dine børn om at planlægge en fast tur om ugen, hvor man bruger tiden sammen et sted i Danmark. På den måde får man muligheden for at blive klogere på hinanden, tilbringe tid med hinanden samt se mere af Danmark.

Søg inspiration på nettet

Hvis de to ovenstående forslag ikke dur til din familie, kan du altid søge inspiration på nettet. Der er mange unge influencers, som kan hjælpe jer på vej med gode råd og idéer til, hvad I kan lave sammen som familie. Tænker du nu: ”hvad er en influencer?” – så kan du blive meget klogere på det via nettet. På nettet kan man nemlig finde svar på mange ting, og du kan derfor også få afklaring på dit spørgsmål, så du også har nemmere ved at snakke med dine børn om det. De ved nemlig godt, hvad en influencer er, og hvad sådan en laver. Klik ind på linket for at finde den information og de gode råd, som du har brug for.