Familieferie med børnene i udlandet

 

Når børnene er ved at være store nok til at komme med på en sommerferie, kommer det næste store spørgsmål – Udenlands eller hjemme i Danmark?

Der er mange aspekter der skal tages højde for når sommerferien skal bookes. Især ved udenlandsrejser vil der være nogle overvejelser der skal tages. Vi vil derfor prøve at give jer nogle ideer til, hvordan jeres udenlandsferie kunne se ud.

 

Udenlandske destinationer

Først og fremmest skal i som familie, finde ud af hvilken type ferie i ønsker. Det kan sjældent gå galt med en solrig ferie med bademuligheder for børnene. Men spørgsmålet er om i ønsker en afkoblende ferie, hvor tiden bare skal benyttes på hotellet liggende ved poolen eller en nærtliggende strand, eller om i ønsker en storbyferie med mange seværdigheder.

 

Solrig ferie

Hvis målet er en solrig ferie med afslapning på et all-inclusive hotel, så er de sydeuropæiske lande som Grækenland, Tyrkiet, Spanien m.fl. meget populære, og derudover til overkommelige priser.

På disse rejser er det vigtigt at i finder et hotel, som har et godt udvalg for børnene. Spændende pool-område, og en buffet som tilbyder mad som, er let spiseligt for børn.

 

Det kan være svært at finde frem til det bedste tilbud, for hoteller som opfylder jeres kriterier. Derfor kan i med fordel søge på forskellige rejse deals på internettet, efter i fundet frem til hvor i vil hen.

 

En udenlandsk ferie til solrige destinationer behøver ikke blot at være en hel uge ved poolen. Man kan sagtens finde afslappende hoteller i smukke omgivelser. Spanien, Frankrig, Italien er blot nogle af de lande med høje temperaturer, som også kan tilbyde skøn natur og et spændende historisk byliv.

 

Oplevelsesferie

En spændende oplevelsesferie med udflugter og en del sightseeing kan selvfølgelig også findes, i nogle af de ovenstående lande. Men hvis man virkelig ønsker at opleve noget, og suge en masse forskellige kulturelle indtryk til sig, så kan der findes mange ekstremt spændende destinationer.

Mange mellemeuropæiske lande kan tilbyde ferie med masser af kultur. Lande som Belgien, Østrig og nogle af de Baltiske lande, er nogle fremragende bud på en forholdsvis billig ferie med masser af oplevelser.

 

Hvis i som familie ønsker en lidt længere ferie, og virkelig ønsker at opleve noget, så kan det være et udmærket bud at rejse lidt længere væk. For eksempel kan en tur til USA være et bud. Eventuelt kunne i leje en bil, og bruge en del tid på at rejse gennem Route 66, som går på tværs af det skønne land. Det er dog ikke sikkert at mindre børn vil synes så mange timer i bilen, vil være det sjoveste.

 

Ellers kunne en rundtur i den skønne vestlige del af USA være et godt bud. Der er både Hollywood i Los Angeles og Grand Canyon i Arizona, og dernæst kunne i eventuelt tage et smut forbi Las Vegas i Nevada.

 

Hvis i som familie kan lide at være aktive sammen og opleve nye ting konstant, kan en rundtur i Thailand være fantastisk for hele familien. Med fantastisk smukke omgivelser og skønne strande, ville Thailand være perfekt. Derudover er Thailand ikke forfærdelig dyr at rejse rundt i.

 

 

 

 

 

Skriv et svar