Find den bedste skoletaske til dit barns skolestart

Har du et barn, der nærmer sig skolestart? Så er det en god ide, at du i god tid forinden begynder at tænke over, hvordan du kan hjælpe dit barn med at blive klar til at gå fra børnehave til skole.

Her i artiklen får du vores råd til, hvad du kan gøre for at hjælpe dit barn bedst muligt, og hvordan du blandt andet kan fremme selvhjulpenhed i forbindelse med praktiske gøremål.

Der er mange måder at forberede sit barn til skolestart – vi anbefaler, at du tager et kig på skoletasker eller talbrikker fra Newmero.

Snak om tal og bogstaver med dit barn

Dit barn behøver på ingen måde at kunne alfabetet, inden han eller hun starter i skole. Så kan dit barn hurtigt komme til at kede sig, når læreren begynder at lære resten af klassen om de forskellige bogstaver. Men det er rart for dit barn, hvis det har en interesse for og bare en smule viden, når det kommer til bogstaver og tal.

Med innovative talbrikker fra Newmero kan du gøre det sjovt for dit barn at blive introduceret for tal. I kan hygge jer med at bygge, tælle og meget andet med talbrikker fra Newmero i hånden, og dit barn kan blive bekendt med, hvordan tallene ser ud på skrift også. Derudover er det også en god ide at lære dit barn, hvordan han eller hun skriver sit eget navn. Det får din søn eller datter brug for allerede på den første skoledag.

Så lad gerne dit barn skrive sit navn, når han eller hun har tegnet en tegning, og køb gerne sjove læringsspil som eksempelvis talbrikker fra Newmero.

Gør dit barn mere selvhjulpen

Kan dit barn ikke allerede tørre sig selv efter toiletbesøg, er det et godt sted at starte. I skolen er der ikke ansat pædagoger til den slags, og det samme gælder de mange daglige ture i garderoben. Det er derfor også rigtig vigtigt for dit barn, at han eller hun har styr på at få overtøjet af og på inden skolestart.

Der vil naturligvis være voksne til at hjælpe i skolen også, men der er færre voksne hænder til rådighed, end der er i børnehaven.

Start med børnehavetasker

Har dit barn ikke allerede sin egen skoletaske, er det også en god ide at introducere dit barn for det. Her kan dit barn holde styr på sine egne ting, og det er en god ting at kunne den dag, hvor dit barn skal i skole med sin egen skoletaske på ryggen.

Der findes et stort udvalg af børnehavetasker, og der findes helt sikkert også en børnehavetaske, som dit barn stolt vil bære på ryggen hver eneste morgen, når der er afgang til børnehaven.