Forkæl dig selv i barselstiden

Dette indhold er sponsoreret

Barselstiden kan være en skøn tid, da man for nyligt har mødt det lille menneske, der har stået bag de små spark i maven. Når det er sagt, er denne tid dog ikke altid hyggelige barnevognsture eller afslapning på sofaen, da den også kan indebære gråd og opkast, når man mindst venter det. Der er derfor ikke noget at sige til, at du måske føler dig træt og 

længtes efter at forkæle dig selv for en stund, hvor din eventuelle partner måske kan se efter den lille. Men hvordan kan man forkæle sig selv i barselstiden? Det kan du blive klogere på her. 

Giv liv til barsels håret

Produkterne fra olaplex kan være en løsning, hvis dit hår trænger til en kærlig hånd efter barnets fødsel. For det tager mange kræfter at give liv til et nyt menneske, hvorfor mange kvinder oplever, at deres hår agerer anderledes, end det plejer, efter fødslen. Der er heldigvis hjælp at hente hos mærket olaplex, der har et væld af anmelderroste og parabenefri produkter, der alt efter præference efterlader håret både glansfuldt og voluminøst.

Før du investerer i et af produkterne fra olaplex, er det dog vigtigt, at du er sikker på din hårtype. For mange mennesker kender ikke deres egen hårtype, som kan være grunden til, at deres hår bliver fedtet eller uglet. Hvis dit hår er tyndt og har tendens til at lægge sig fladt ned, er det en rigtig god idé at investere i en olaplex shampoo, der sikrer håret volume og ikke tilfører for meget fugt. Har du derimod farvet hår eller krøller, er det en god idé at finde et produkt, der tilfører dit hår den fugt, det har brug for. 

Ræk ud

Barselstiden kan være fyldt med mange følelser, og hvis du oplever, at disse tynger dig, er det en god idé at dele disse med en person, som du føler dig tryg ved. For man får det sjældent bedre af at gå med sine følelser alene, og selv om man måske føler sig alene, er man det sjældent. Hvis du ikke har mod på at dele dine følelser med en person, du kender, kan du opsøge professionel hjælp eller blive en del af et forum for mødre, hvor du med garanti kan møde andre kvinder, der har det ligesom dig.

For selv om barselstiden kan være en skøn tid, kan den også føles krævende og bekymringsfuld, men ligesom dit barn, der gradvist lærer at gå, skal du også blot tage et skridt ad gangen. 

Skriv et svar