Hvad skal man have styr på til barnets første kæledyr?

Det er spændende at skulle anskaffe sig et kæledyr, og især når det er det allerførste dyr, man har, er det noget helt specielt. Hvis du er på udkig efter barnets eller familiens første hundehvalp eller kattekilling, så er der nogle ting som er gode at få styr på. Lad det første kæledyr lære dit barn om venskab og ansvarlighed, og find ud af hvor du kan købe de mest essentielle ting til kæledyret. Der er mange butikker og webshops, hvor man kan finde udstyr til hund, kat og meget mere.

Lær barnet ting om dyr

Hvis du som barn havde et kæledyr, så husker du med garanti hvor fantastisk det var. At have en trofast dyreven som barn, er noget helt særligt. Dyr og børn kan i mange tilfælde blive de bedste legekammerater. Der er høj chance for succes, hvis man lærer sit barn nogle ting om hvordan man passer dyr, inden man finder hvalpen eller killingen. Gør dit barn indforstået med, at et kæledyr kan være fantastiske kammerater, og at der også medfølger en stor del ansvar. Få styr på katte og hundetegn, og find eventuelt kornfrit hundefoder.

Køb katte og hundetegn

Katte og hundetegn er vigtigt, alt efter hvilket kæledyr man vælger. Det er en rigtig god ide at finde katte-eller hundetegn, fordi det tydeligt viser familiens kontaktinformationer. Især hvalpe kan være meget energiske, og i tilfælde af at dyret løber væk, så er det rigtig godt at have styr på hundetegnet. Sørg selvfølgelig også for at få hvalpen eller killingen chippet eller tatoveret. Køb hundetegn og kattetegn hos Kirstens dyrebutik, hvor du kan få kæledyrets navn, og dine kontaktinformationer indgraveret i produktet. Giv dig selv og dit barn tryghed i, at jeres kæledyr er i sikkerhed.

Fordele ved kornfrit hundefoder

At vælge det rigtige foder, er en stor del af at have et kæledyr. Når man finder det bedste foder til dyret, sikrer man sig at den trofaste ven får et langt og sundt liv fyldt med gode stunder. Der er for eksempel mange fordele ved kornfrit hundefoder, fordi det er mere koncentreret i den næring som det indeholder. En kornfri kost til hunden er potentielt noget af det mest sunde, fordi den ligner den kost som hunden ville spise hvis den levede vildt i naturen. Find kødholdige produkter til din hund, og øg dyrevennens livskvalitet betydeligt!