Kjoler til alle anledninger

Vil du gerne være en af dem, der altid har en kjole der passer til anledningen? Som bare helt casual kaster en kjole og en trøje på, og så ligner det, at du har nærlæst en mail om dagens dresscode? Så læs med her. Vi giver dig en kort guide til, hvordan du altid kan føle dig tilpas i en kjole, ligegyldigt hvilken situation du befinder dig i.

Hverdagskjolerne

De bedste kjoler er selvfølgelig dem, du både kan bruge til hverdag og til fest. Det er dem, der ser festlige ud, med et par hæle og lidt accessoires til, og som ser helt afslappede og hverdagsagtige ud, hvis du sætter dem sammen med sneakers og en trøje.

Men helt generelt kan vi sige om hverdagskjoler, at du skal gå efter de knælange kjoler, gerne med trekvartærmer. Har du tendens til at fryse, kan du købe nogle af de lidt større sweaterkjoler, som varmer dejligt.

Festkjoler

Her kan du for alvor give den gas. Du kan måske være mere nedringet, end du har lyst til at være til hverdag, eller du kan forsøge dig med en kjole med bar ryg. Medmindre det er en familiefødselsdag og din familie er meget konservativ, er der ikke det, en festkjole ikke kan bruges til.

Det er i øvrigt også her, du skal give den glas med glimmer- og pailletkjolerne – for hvornår skulle du ellers gøre det? Det handler altså bare om, at du har en kjole på, du føler dig tilpas i, og hvor du ikke føler dig hverken over- eller underdressed.
Til de lidt finere, mindre festlige anledninger, kan du eventuelt bruge en af dine hverdagskjoler, men bare tilpasse den med lidt opsat hår, eller en pæn strikvest udover, for et mere fint look.

Skriv et svar