Måltidskasse guide: 6 børnevenlige måltidskasser

Er du på udkig efter en børnevenlig måltidskasse? Så er du kommet til det rette sted. Måltidskasser kan være en god løsning for dig, der har en travl hverdag og har et ønske om at bruge mere tid med din familie.

Måltidskasser Online guider dig til de 10 mest børnevenlige måltidskasser.

1. Børnefamiliekassen fra Aarstiderne

Børnefamiliekassen byder på nemme, børnevenlige og velkendte livretter, som falder i god jord hos børn og voksne. Både grøntsager, kød og tilbehør er genkendeligt for børn og spises med glæde af selv de mest kræsne børn.

Denne måltidskasse fås til 3, 4 og 5 personer i enten 3 eller 4 dage. Til din måltidskasse følger alle ingredienser, ugens menu og opskrifter til alle måltiderne. Der er en tilberedningstid på cirka 30-40 minutter til hvert måltid.

Det er muligt at købe ekstra kød og fisk til de fleste måltidskasser hos Aarstiderne. Det svarer til, at du får 33% mere kød og fisk, hvis du vælger til 3 personer. Er måltidskassen til 4 personer, får du 50% mere til alle måltiderne.

Børnefamiliekassen fra Aarstiderne er særligt velegnet til dig, der værdsætter økologi og kvalitet. Alt er 100% økologisk og er nem at lave i en presset hverdag, hvor det hele skal gå op i en højere enhed.

2. Family Feast fra Simple Feast

Family Feast måltidskassen er perfekt for familien, der nyder vegetariske eller veganske måltider. Du kan frit vælge, om måltidskassen skal være 100% vegetarisk eller vegansk.

Alle måltiderne er 100% økologiske, klimavenlige og har en tilberedningstid på cirka 10 minutter. Der er derfor tale om færdiglavet mad, der er tilberedt på forhånd og blot skal opvarmes og anrettes af dig.

Du kan vælge, om måltidskassen skal være til 2-3 personer eller 4-5 personer. Du og din familie vil modtage en måltidskasse til døren, som består af børnevenlige, sunde og varierende måltider.

Nyd de mange velkendte livretter, som eksempelvis kan være gul karry, pizza, burger, bolognese, pita, lasagne og lignende favoritter hos børn. Alt har naturligvis et vegetarisk eller vegansk twist.

Hver uge kan du følge med i menuen for den efterfølgende uge, så du altid kan se, hvad du får leveret til din dør. Ugens menu består altid af 3 vegetariske eller veganske retter.

3. 20 min. BørneKassen fra Skagenfood

Skagenfood står bag den populære 20 min. BørneKassen, som har fokus på at gøre det så nemt for børnefamilien som muligt.

Du kan derfor forvente nemme, hurtige og lækre måltider, som vil falde i hele familiens smag. Denne måltidskasse indeholder 2 færdiglavede økologiske måltider og 1 børnevenligt måltid med fisk.

Grøntsagerne og tilbehøret er økologisk. Kødet vil enten være dansk, økologisk eller fra friland. Det hele vil følge med i din måltidskasse, som også indeholder en menu og opskrifter til alle måltiderne.

På den måde er det meget nemt og enkelt for dig at komme i gang med dagens måltid. Selvom måltiderne er færdiglavede, går Skagenfood ikke på kompromis med smagen og kvaliteten. Alle måltiderne er hjemmelavede, økologiske og velsmagende.

4. Måltidskasse fra RetNemt

Hos RetNemt vil du nyde en stor fleksibilitet og mulighed for at gøre dine måltider så børnevenlige som mulige.

RetNemt giver dig nemlig mulighed for at designe din helt egen måltidskasse. Det betyder, at du kan frit vælge, om din måltidskasse skal indeholde flest familievenlige, hurtige, økologiske eller sunde retter.

Denne måltidskasse kan fås til 2-6 personer i 1-5 dage. Hvis der er nogle fødevarer, som du enten ikke kan tåle eller lide, kan disse nemt udelukkes ved at angive, hvilke ingredienser som du ikke ønsker i måltidskassen.

På den måde sikrer du en måltidskasse med måltider, der falder i hele familiens smag. Måltidskassen giver dig mulighed for at nyde en hverdag, hvor du har mere tid til din familie og bruger mindre tid i køkkenet.

Du slipper nemlig for at bruge tid på madplaner og indkøb, men får det hele leveret samlet lige ved din dør. Kokkene har sørget for, at retterne er nemme og hurtige at tilberede, så du mindsker et betydeligt pres i din hverdag.

Det lyder fantastisk, ikke?

5. Måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad

Kokkens Hverdagsmad går all in for at gøre det så nemt for børnefamilier som overhovedet muligt. Derfor kan du forvente gode, sunde og varierende måltider, som kan serveres på bare 20 minutter.

Kokkene har på forhånd forberedt det meste for dig. Det vil sige, at de fleste måltider er næsten færdiglavede, så du blot skal færdiggøre måltiderne og servere dem for din familie.

Det giver dig mulighed for at spille et ekstra spil med ungerne, slappe af med en god bog eller ordne nogle ting i boligen.

Når du vælger denne måltidskasse, skal du blot tage stilling til, om det skal være til 1-5 kuverter og 3-4 dage. Hvis du ønsker at udskifte nogle af retterne, har du mulighed for at gøre det op til 3 retter ved ugens menu.

Når du trykker ”udskift”, kommer der 4 alternativer måltider, som du kan vælge mellem. Der er en beskeden merpris pr. ret, men det er et super tiltag til dig, der gerne vil sikre, at ugens menu bliver spist med stor velbehag blandt alle.

På den måde har du stor indflydelse på, hvad du og din familie får serveret hver uge.

6. FamilieKassen fra Den Grønne Asparges

FamilieKassen er gode, sunde og nærende retter for hele familien. Du kan vælge mellem 2-6 personer og 3-4 dage. Alle måltiderne er hurtige at tilberede, og der medfølger børnevenlige opskrifter til ugens menu.

Med de børnevenlige måltidskasser er det særdeles oplagt at inddrage børnene i madlavningen. Disse måltider er nemlig udviklede til at være nemme og hurtige at lave i køkkenet. Dit barn vil med garanti elske at give dig en hånd med i køkkenet.

Måske smager maden endda lidt bedre, fordi dit barn har været med til at lave det?

Den Grønne Asparges har stor fokus på de lokale råvarer og producenter. Den friske fisk kommer fra fiskehandleren, rodfrugterne kommer fra det økologiske gartneri, brødet kommer fra bageren, og kødet stammer fra slagteren. Det meste er nærliggende og lokalt.

Nyd den skønne Familiekassen, der i høj grad har fokus på børnefamilien og den gode smag.