Møbel, der kan stimulere dit barns motorik

BObles er kendte danske tumlemøbler, som har fået meget omtale – både for design, ordentlighed i produktionsleddet og materialevalg og funktionalitet, som de også har vundet flere priser for. Produkterne er lavet af blødt og praktisk materiale ved navn EVA-skum, der kan holde til, at børnene hænger på dem. Samtidig er produkterne skridsikre, og de laver derfor ingen mærker i gulvet. 

Rigtigt mange børn elsker at lege med deres bObles møbler. Her kan de få lov til at slippe fantasien og finde sit indre legebarn frem blandt deres tumlemøbler. Produkterne kan også tages med i bad, da disse skumdyr nemt kan vaskes med vand og sæbe. Man kan både brug bObles til baby og barn, men i det tidlige stadie af barnets motoriske udvikling, kræves der mere opmærksomhed fra forældre, end når barnet er større og udviklet mere motorisk.

BObles gør det sjovt at bevæge sig, og det er netop derfor det får børnene til at røre sig mere gennem lege lige fra de er helt små, til de lidt større tumlinge, og op gennem skolealderen – børn kan ikke bevæge sig for meget! 

Stifterne af bObles havde en drøm om funktionelt, pænt og ansvarligt legetøj. Det har i dag banet vej for en helt ny måde at tænke på møbler og legetøj til børn på. BObles er efterhånden blev et ikonisk mærke.

Udover, at børnene elsker at lege med disse møbler, styrker de også børnenes motorik og færdigheder indenfor bevægelse. De findes i alt fra grå, sort og hvid til farverige møbler, så man kan tilpasse de flotte små møbler til eksempelvis sin stue – her kan du finde alt i bObles. Alt fra en elefant til en kylling og meget, meget mere. Møblerne behøves altså ikke at blive gemt væk på børneværelse, men kan også være smukke, så folk vil have dem til at stå i stuerne.  

Skriv et svar