Oplevelser i Fredericia

Fredericia byder på masser af oplevelser hele året rundt. Den store by, som ligger tæt ved Lillebælt er fyldt med sjove aktiviteter og spændende arrangementer, og vrimler med fantastiske steder og oplevelser. Og det er altså uanset om du er til byliv, historiske oplevelser, musikoplevelser, teater eller andet, så finder du det i Fredericia. Byen er centralt beliggende i trekantområdet i Jylland og en lang række af Danmarks helt store seværdigheder er til at finde indenfor køreafstand. Eksempelvis Djurs Sommerland, Legoland, Givskud Løvepark, Kattegat Centeret og meget mere.

Her er nogle oplevelser i Fredericia du bare ikke må gå glip af, når turen går til den smukke by.

Bridgewalking over Lillebælt

Du kan opleve Lillebælt helt fra oven. En unik oplevelse i ca. 60m højde. Vil du højt til vejrs og nyde den smukke udsigt fra Lillebælt, så er dette en oplevelse lige for dig.

Fredericia Badeland

Tag familien i hånden og tag et smut forbi Fredericia Badeland. Det fantastiske badeland har masser af forlystelser, et tropisk klima og vipper, som gør stedet til en perfekt oplevelse for hele familien.

Den historiske Miniby

Oplev den historiske miniby som viser Fredericia købstad i 1800-tallet. Den unikke miniby danner rammen for over 650 huse, der giver en helt speciel historisk fortælling om byen.

Bunkermusset i Fredericia

Kig forbi Bunkermusset i Fredericia og oplev hvordan danskerne beskyttede sig mod kugler og krudt tilbage i de gamle dage. Du har også mulighed for at se gamle effekter fra krigstiden.

Madsby Legepark

Madsby Legepark er perfekt til en hyggelig dag med familien. Her kan du opleve et hav af forskellige forlystelser og aktiviteter samlet på et sted.

Østerstrand i Fredericia

Hvis du trænger til at få frisk luft i hovedet og kommet tæt på vandet, så er Østerstrand det rette sted for dig. Området tiltrækker både lokale badegæster og turister om sommeren og stranden er nomineret som ”Danmarks dejligste strand”.

Skriv et svar