Slidstærk sofa til børnefamilien

Børn skal have lov til at være aktive og kreative, og når der er børn i huset, må du forvente, at der bliver mere beskidt, og at møblerne bliver hurtigere slidte. Derfor bør du tænke over, hvilke møbler du køber, da de skal kunne holde til at blive brugt dagligt. Kvalitetsmøbler til fornuftige priser er uundværlige for børnefamilien.

Hvis du leder efter en ny sofa til dig og din familie, kan det sagtens lade sig gøre at finde en pæn sofa, der også klarer sig godt hos børnefamilien, men du bør af praktiske årsager overveje dit valg grundigt.

Vælg mellem en stof- eller lædersofa

Når der skal en ny sofa ind i hjemmet, skal der vælges, hvilket materiale sofaen skal være i. Selvom du sagtens kan få en stofsofa, der er slidstærk, kan det være svært at fjerne pletter på en stofsofa. En lædersofa er derfor et bedre valg til børnefamilien, hvor der kan blive spildt en masse forskelligt.

Hvis du holder fast i, at en stofsofa er for dig, så sørg for at vælge en sofa med et højt Martindale-tal (gerne 25.000 eller derover). Martindale-tallet måler nemlig slidstyrke og jo højere jo bedre.

Vælg en sofa, hvor alle kan være

Det giver næsten sig selv, at du bør vælge en sofa, hvor der er plads til alle, når I flader ud foran tv’et, men det er ikke kun pladsmæssigt, at du skal sørge for, at alle kan være der eller rettere sagt må være der. Børn sviner mere end voksne, og det er helt i orden. Men hvis du har småbørn i huset, og du går med en drøm om en hvid tekstilsofa, er det nok ikke tiden til at indfri den drøm. Sørg for at vælge en sofa, hvor dine børn må være og har mulighed for at være børn med alt, hvad det indebærer.

Skriv et svar