Undgå at dit barn mister sit tøj

Du har prøvet det utallige gange før: Yngstebarnet skal hentes i institutionen og den flotte sweater hun havde på i morges, som i øvrigt var en julegave fra bedsteforældrene, er pist væk. Med forårets varme stråler, der endelig har ramt Danmark, valfarter børnene til den ene spændende udendørsaktivitet efter den anden med resten af børnehaven. Det er altid dejligt, når børnene kommer på spændende udflugter, men det er som om, at antallet at mistede ejendele stiger i takt med antallet af ture: Når ungerne løber rundt og leger, får de nemt lagt en trøje eller hue fra sig i farten, og når du henter børnene efter en god dag i eventyrland, er trøjen bare pist væk.

Det er så ærgerligt og kan blive en halvdyr affære, når du gang på gang skal købe nye sweatere. Men du kan spare dig selv for mange ærgrelser med noget så simpelt som navnemærker i tøjet. Navnemærker er fine og kreative tøjklistermærker, som du let kan sætte i tøjet, og her står dit barns navn samt jeres kontaktinformationer på. På den måde kan du forhindre, at dit barns tøj bliver blandet sammen med de andres fra børnehaven eller skolen, og med et telefonnummer på navnemærket, gør du det let at få fat i jer, hvis en person finder din datters trøje på en legeplads eller sønnens yndlingshue, han tabte i farten, da han legede på fortovet med vennerne på vej hjem fra skole. Desuden kan du vælge at gøre navnemærket til en sjov tilføjelse i tøjet med eksempelvis Disney navnemærker, så du påsætter Frost navnemærker i datterens tøj og De Utrolige navnemærker i sønnens.

Aktiviteter i forårsvejret

Forårsvejret byder på et vælg af sjove aktiviteter, du og din familie kan lave sammen udenfor.

Det er selvfølgelig ikke kun i børnehaven eller institutionen, børnene kommer udendørs eller på tur – vi valfarter alle udendørs i disse dage, hvor forårssolen banker på og indbyder til sjov og leg udenfor.

Pandaer!

Bor man på Sjælland, er det selvfølgelig oplagt at tage en lørdagstur til Zoologisk Have, nu hvor pandaerne er kommet til Danmark. Zoo har åbent til klokken 20:00 hver dag og en børnebillet koster 105,- og voksenentré ligger på 195,-

Skoven

En tur i de danske skove er altid en fornøjelig affære for både børn og voksne. I foråret kan skovbundens mange farver nydes, med blomstrende anemoner, erantisser, violer og de grønne skud på træerne. Husk også her at holde godt øje med børnenes overtøj, der nemt kan forsvinde som dug fra solen, når ungerne løber rundt i skovbunden og smider jakken eller huen fra sig i forårsvarmen.

Havens små hjælpere

Det er en god idé at inddrage børnene i havearbejdet, for børn elsker at hjælpe deres forældre med sjove projekter i haven. Det kan være alt fra at lue ud i bedene, plante nye blomster eller holde skruerne for far, mens han bygger den nye veranda.

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan lave af aktiviteter med børnene i det varme forårsvejr.  God fornøjelse!

Skriv et svar