Om Sjovforbørn.dk

Da vi fik vores første barn for 14 år siden, kendte vi stort set ikke nogen steder, der kunne være sjove at tage hen hele familien. Det skulle da lige være Zoo og Tivoli.

Vi søgte på internettet, men kunne ikke rigtig finde noget, der var særligt lavet til børnefamilier, og i 2005- 5 år senere – gjorde vi noget ved sagen.

Om du er til de store forlystelsesparker eller til de gratis glæder, så finder du hvad du søger her. Sjov for børn giver dig mulighed for at søge efter de udflugtsmål, der passer til jeres børn og økonomi. Til gengæld vil vi sætte stor pris på, at du sætter 5 minutter af til at skrive en anmeldelse eller 2 af de steder du besøger. Denne guide bliver kun rigtig anvendelig, hvis vi hører din mening.

Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har et forslag til en aktivitet, der bør medtages på siden. Især spændende offentlige legepladser og museer/attraktioner, ikke alle lige støder ind i, vil vi meget gerne høre om.

Sjov for børn har nu også udvidet med en liste over børnevenlige restauranter og en arrangementskalender, hvor du kan indtaste alle de arrangementer, du kender og kan anbefale. Derudover finder du cirkusanmeldelser, familiehygge med brætspil og online spil til børn. På www.sjovforbornpåferie.dk kan du finde alt der er ferierelateret.

Rigtig god fornøjelse.

Mette Juhl