Spektrum Odder Svømmehal

Vil du svømme langt – eller bare motionere lidt – kan du gøre det i vort 25 meters konkurrencebassin, hvor der er tove mellem de seks baner. Det giver rigtig god mulighed for at få fart på, hvis man ønsker det, ligesom der er basis for at udvikle konkurrence-genet.

Kommer du i svømmehallen for at lege, for at hygge dig i vandlands-omgivelser, kan vi også være med. I det andet 25 meters bassin – med lavt vand i den ene ende og dybt i den anden – er der nemlig masser af muligheder for begge dele. En rutsjebane sørger for, at de fartglade får udfordringer og i den lave ende af bassinet er der masser af forskellige legeredskaber, som giver god mulighed for at ung som gammel kan hygge sammen.

Og i den anden ende, kan man så afprøve modet, hvis man ellers har de basale svømmeegenskaber ved at springe fra enten 1 meter eller 3 meter vippen.

Hvis man primært ønsker velvære når man besøger svømmehallen, er varmtvands-bassinet det helt rigtige sted. Vandet er 34 grader og luften er 36 grader, så man kan henføre tankerne til troperne, mens man slapper af eller genoptræner efter uheld/operation. Har man ømme muskler, er der mulighed for at få dem masseret af dyser under overfladen. Og for børnefamilier er stedet den helt ideelle ramme til at lade den nyfødte plaske i vandet for første gang – og for de lidt ældre børn er der i den ene ende et babybassin med en dybde på 0,6 meter og en lille rutsjebane til at boldtre sig på.

Skriv et svar