Jyllandsakvariet

I JyllandsAkvariet kan du se, mærke og opleve et bredt udvalg af de mange forskellige fisk, der lever i Nordsøen og Limfjorden. Det er et stemningsfyldt akvarie med en særlig rustik atmosfære, der emmer af saltvand, Thyborøn og Vestkysten. Du kommer helt tæt på dyrene i de mange rørebassiner med spændende fisk og krabber og får testet, om du tør klappe en haj på hovedet, holde en krabbe i hånden og stryge en rokke over ryggen!

JyllandsAkvariet er fuld af aktiviteter for både børn og voksne – hele året og indendørs og udendørs. Find dit eget rav på den indendørs sandstrand, tag med på Ravsafari ved havet, krabbefiskeri i havnen og på havnerundtur med traktorbus. Du kan også komme på sælsafari med traktorbussen på tur ud i Limfjorden ad den kilometerlange dæmning ved Rønlandmøllerne. Oplev en model af verdens største tandhval og se de glubske piratfisk i den nye afdeling med varmtvandsfisk. Spil Vesterhavspetanque og leg med familiens hund på den Maritime agilitybane.

Fra den 1-7-2015 åbner Sea War Museum, hvor du kan opleve den unikke samling om Jyllandsslaget og søkrigen i Nordsøen fra 1914 til 1918 i de nyrestaurerede Røde Huse.

Skriv et svar