Ree Park – Ebeltoft Safari

Træd ind i en verden af store oplevelser i Djurslands store safaripark. Her møder du vilde dyr fra 5 kontinenter i enestående omgivelser, og hver dag byder på masser af sjove og spændende aktiviteter.

Tag med safaribilen ud på den store savanne og nyd synet af Afrikas mangfoldige dyreliv. Guiden fortæller om dyrene undervejs, og du kommer helt tæt på bl.a. giraffer, strudse, zebraer, verdens største antiloper – og som noget helt særligt kan du møde Danmarks eneste sorte næsehorn!

Hvordan jager en gepard? Hvad er sortbjørnens livret? Hvor stærk er en løve? Under dagens mange fodringer får du svar på mange spørgsmål. Vær med når vi sender gepardens frokost af sted med 70 km i timen, når løverne virkelig skal springe for føden og meget andet.

Gå på opdagelse på abeøerne. Her møder du de nysgerrige lemurer, dødningehovedaber og gibbonaber. Flere af aberne går frit rundt og kommer helt tæt på dig og din familie på jeres vandring gennem det fascinerende univers.

Oplev en verden af fjer, farver og facts ved dagens spændende fugleshow. Måske er du heldig at få lov at holde en af de store rovfugle på hånden.

De store asiatiske kameler står klar til at tage dig med. Prøv en sjov ridetur på ørkenens skib.

Skriv et svar