Bonbon-Land

BonBon-Land ligger i Holme-Olstrup – lige uden for Næstved på Sjælland. Forlystelsesparken er stor og med god plads til både de mere end 50 forlystelser og masser af grønne områder til sjov og afslapning for hele familien.

Med 50 forlystelser er der noget for legebørn i alle aldre, lige fra små baby-karusseller til de vildeste rutsjebaner med frit fald, loop og voldsom g-påvirkning. Derudover er en af de mest kendte forlystelser BæverRafting, der er én af nordens længste og mest populære raftingbaner.
I 2013 åbner BonBon-Land et nyt 500m2 stort vandområde – Pelle Piratsprøjt. Området består af en kæmpe vandborg med hele 10 rutsjebaner i forskellige højder, spin-rutsjebane og vandtønder der vælter vand ud over de uheldige/heldige der står lige under. Pelle Piratsprøjt forventes at stå færdig til brug midt i juni 2013.

Forlystelsesparken byder også på en række spisesteder, Is-huse, Slush-Ice og sidst men ikke mindst Anna’s Mokka der er parkens cafe, hvor der er kvalitetskaffe (til mor), kage og tærte og endelig kan du i Anna’s Mokka også vælge en lidt sundere frokost i form af sunde sandwich.

Under 90 cm – fri adgang.
Når entréen er betalt er der fri adgang til alle kørende forlystelser.

Skriv et svar