Fun City Copenhage

Fun City Copenhagen er Københavns nyeste og største indendørs familielegeland. Her er mottoet ”Sjov for børn og voksne”. Her findes mere end 2000 m2 leg, motion og bevægelse.

Selve legelandet er bygget op omkring den ”Den Sorte Borg” der er et kæmpe oplevelses slot i fire etager. Her kan hele familien lege flotte riddere og skønne prinsesser. Er man god til at sigte, skal man en tur forbi ”Kanon Krig”, men pas endelig på ikke at stikke næsen for langt frem.

Et område kaldet ”farmen” er specielt for de lidt mindre børn, og i ”Sport og Spil” hallen er der motion og action til de store børn (inkl. de store legebørn). Her er fodboldbaner, pool, air hockey, wii konsoller, bordtennis, bordfodbold samt et lounge område med magasiner, aviser og computere med internet adgang. En gang i mellem dukker maskotten 3D op. 3D er forkortelse for ”Drille Dragen Drylle”. 3D hilser altid pænt på børnene, og driller de voksne hvis han kan komme af sted med det.

Når sulten melder sig, kan man nyde et lækkert og sundt måltid mad i ”Sø Cafeen”, og til dessert måske en portion ægte italiensk is.

Gratis for børn under 18 måneder.

Skriv et svar