Degnestavnens Legeplads

“Årets Legeplads 2010” i Københavns Kommune.

Legepladsen er under BUFF og har pædagogisk uddannet personale, som planlægger og afvikler et væld af forskellige pædagogiske projekter året rundt.

På legepladsens findes nu en helt ny Panna-fodboldbane, et nyt Skater område og udendørs fitness maskiner/udstyr (år 2014-2015).

Faste aktivtiter (Mandag til fredag);

Jorden Rundt Løbet
Vi har sat os for at løbe jorden rundt og derfor kan alle børn komme ned på legepladsen, blive skrevet op af personalet og deltage i at løbet. Vi løber en fast distance og tæller alle løbene omgange for hvert barn. Til sidst på året vinder det barn som har løbet flest omgange en pokal. Kom og løb med!

Pas På Nerverne
Fra 1. marts til 1. November – Mandag, onsdag og fredag fra kl. ca. 14-16, spilles der fast “Pas på Nerverne Fodbold”. Alle børn kan deltage, uanset erfaring med fodboldspil, bare mød op!

Supper Køkken
Mandag, onsdag og fredag, laves der også Suppe Køkken, med økologiske grøntsagssupper. Det foregår mellem kl. 14-16.00 og er for alle børn og forælder i området. Vi laver og spiser suppen sammen, taler, spiller spil og hygger i huset.

Vi råder desuden over håndbold mål, hockey bane, bordtennis, basketball bane og stor fodbold bane. Vi udlåner cykler, bolde, spil, legeredskaber mm. til brug på pladsen.

Legepladsen er samtidig en naturlegeplads med vandlabyrint m. soppesø, bane til 3-hjulede cykler, svævebane, gynger, rutschebane, spisepladser, rulleskøjtebaner, klatremur m.m.

Legepladsen deltager aktivt i “FerieCamp”, som afvikles for børn og unge i alle skolernes ferier, året rundt. Program udleveres ved personalet på legepladsen. eller findes på www.Feriecamp.dk

Skriv et svar