Naturama

Naturama fortæller naturhistorie på en ny måde. Dyr til vands, til lands og i luften er iscenesat i et naturteater med imponerende lyssætninger, dramatiske film, avanceret lyd og smukke billeder. I kommer tæt på elge, vildsvin, bjørne, ulve, hvalskeletter og hundredvis af fugle, mens stemningen i rummet skifter fra tidlig morgen til mørk nat med den smukkeste stjernehimmel.

Klø en ræv bag øret, kig isbjørnen dybt i øjnene eller se Danmarks største udstilling af hvalskeletter. Opgaver om dyrene til børn i alle aldre. Tag med på en fascinerende rundvisning eller brug audioguiden med historier om udvalgte dyr. Weekend- og ferieaktiviteter for børn og voksne. I caféen kan der købes frokost, kaffe og kage men I er også velkomne til at medbringe jeres egen mad.

I kan røre ved forskellige dyr rundt om i udstillingen. Mærk pindsvinets pigge, rør rådyrets fine pels, prøv et moskusokseskind eller giv den lille bjørn et knus. Der er også skind, knogler og kranier I kan røre ved.

Hils på den 16 meter lange sejhval, som for vild i Svendborg Sund i 1955 og som siden har været Naturamas største attraktion. Udstillingsrummet er bygget op omkring det store hvalskelet, som Harald Thomsen – museets stifter – i sin tid skaffede til huset.

Skriv et svar