Ferie i Danmark

Hvordan skal vi bo?
Der er rigtig mange muligheder for at få en super god ferie i Danmark, hvis du som familie med børn leder efter drømmeferien. Hvad enten du er til til komfortable hoteller eller til de små hyggelige vandrerhjem, så finder du hvad du søger i Danmark. Vi garanterer dog ikke for vejret, men er det ikke lige sol fra en skyfri himmel, så fortvivl ikke. Der er mange sjove attraktioner over hele landet for børn, og mange af dem er glimrende også på en regnvejrsdag.

Hvad børnene vil foretrække er nok meget forskelligt afhængig af deres alder, men det er altid en god ide at tænke i legekamerater og oplevelser. Kig med her og bliv inspireret:

Ferien på en af Danmarks campingpladser vil være et hit hos børnene – hvis regnen vel og mærke holder pauser en gang imellem. Der er masser af legekamerater til børnene, og ofte er gæster på campingpladser meget åbne og imødekommende. Du kan finde en rigtig god guide til Danmarks børnevenlige campingpladser på www.campingland.dk. God fornøjelse.
At bo på vandrerhjem er en oplevelse i sig selv, for her møder man ofte mange andre børnefamilier. Der er meget kvalitetsforskel på de enkelte vandrerhjem, så der er mange muligheder både for den store og den lille pengepung. Du finder vandrerhjem overalt i Danmark, og du finder mere end 100 af slagsen på www.Danhostel.dk. God fornøjelse . Du finder sommerhuse primært langs de danske kyster, men også enkelte steder langs søer og naturområder. Der findes mange bureauer, der formidler udlejningen, og det er også muligt at søge på nettet efter private udlejere. God fornøjelse. Du kan søge blandt landets mange sommerhuse her. God fornøjelse. Feriecentrene har som oftest åbent hele året rundt, så her er også glimrende muligheder for en skøn familieferie udenfor sæsonen. Mange af feriecentrene har skønne badelande, idrætshaller og legepladser til børnene.

Du kan søge blandt Danmarks dejlige feriecentre her eller se de samlede Feriecentre her.

God fornøjelse.
De fleste hoteller i Danmark er ikke indrettede til familier med mere end 1 barn. Men enkelte hoteller tilbyder familieværelser med plads til alle. God fornøjelse.
En ferie på landet med børnene er guld værd. Du kan finde bondegårde med klappedyr og masser af oplevelser. Du finder gårdene på Dansk Landboturismes hjemmeside . God fornøjelse.

Når du har fundet den rette ‘indkvartering’ så prøv at søge blandt vore mange attraktioner for børn i det område du har valgt. Du bliver overrasket over hvor mange sjove oplevelser der er for børn i alle egne af Danmark.

Skriv et svar