Sjove gratis aktiviteter i efterårsferien

Sjove aktiviteter i efterårsferien – Gratis og med computeren slukket!

Nu er det efterårsferie, og tid til lave sjove og hyggelige aktiviteter, hvor hele familien er samlet. Så hvad med at slukke computeren og glemme finanskrisen, og lave nogle sjove ting sammen, som ikke koster penge.

Lav sjove figurer af det I finder på stranden
Tag en tur på stranden og saml alle de forskellige flotte ting I finder. Det kan være sten, tang, muslingeskaller, slebne glasskår osv. Når I kommer hjem kan I prøve at lime sjove figurer sammen af det I har fundet. En sjov aktivitet, som børn i alle aldre kan være med til.

Mal og pynt flasker og syltetøjsglas
Tag nogle tomme syltetøjsglas og flasker og rens etiketterne af med sprit. Nu kan børnene male med glasmaling, eller sno farvet ståltråd om flasken og sætte små pynteting på. Sjov aktivitet – og et meget dekorativt resultat. De malede syltetøjsglas er skønne som lysestager, og flaskerne kan bruges som vaser!

Græskarsuppe og sjove græskarhoveder
Efterårsferien er også græskarsæson, så hvad med at lave græskarsuppe til hele familien, og lave græskarskallen om til et græskarhoved med øjne, næse og mund, som I kan sætte et fyrfadslys i og stille foran hoveddøren. Find opskriften på græskarsuppe på www.legekufferten.dk

Få flere forslag til sjove lege og gratis aktiviteter i efterårsferien på www.legekufferten.dk

Mette Wybrandt

Skriv et svar