Sjove ting for børn i weekender og ferier

Du kender helt sikkert til, at weekenderne nogle gange kan være lange for børnene. I hverdagen er der fuld drøn på, og de har næsten ikke tiden til at kede sig, fordi de både har skole, venner, fritidsaktiviteter og alt muligt andet derind imellem. Men når weekenden rammer, og især ferierne, så står tiden pludselig stille, og hvad skal man så finde på? Herunder er der listet nogle ideer til, hvad I kan få tiden til at gå med.

Zoologisk have er altid et sikkert hit

Stort set alle børn elsker en tur i zoo, og her kan man snildt få en hel til halv dag til at gå. Rigtig mange børnefamilier har et årskort derind til, fordi det for det første er en del billigere og samtidig er det noget, som børnene virkelig nyder. Dette kræver naturligvis, at I bor forholdsvis tæt på en zoo, men hvis I gør, kunne dette være en ide til at få weekenden eller en feriedag til at gå med.

 

Børn elsker at spise ude

Det behøver heller ikke nødvendigvis altid at være den helt store heldagstur, som gør forskellen. Mange børn elsker at tage ud at spise, fordi så afviger det fra den daglige rutine, og det virker så spændende og nyt. McDonald’s eller https://www.sunset-boulevard.dk/er to børnevenlige bud, som på samme tid heller ikke er så dyre som et rigtigt restaurantbesøg. Denne tur tager ”kun” 1-2 timer, og så er børnene blevet fyldt med nye indtryk, og har en masse, de kan fortælle deres klassekammerater om. Er børnene for trætte er der også mulighed for take away.

Den Fynske Landsby

Befinder du dig i Fynsområdet, vil det helt klart anbefales at tage en tur i Den Fynske Landsby, hvor du og dine børn inviteres indenfor i en landsby, som den kunne have set ud i 1800-tallet. Der er en masse sjove aktiviteter for dine børn, samtidig med at de lærer en hel masse. Steder som disse findes rundt omkring i Danmark, så det er bare med at søge på Google, om ikke der ligger noget i dit nærområde.