Topunderholdning under træet

TOP underholdning under træet!

De allerbedste bud på julegaver med høj underholdningsværdi fra Gyldendals Børnebogklub. Fantastiske bøger, spil og film som både børn og voksne vil knuselske og nyde igen og igen.

Vi har kigget under juletræet og set, hvad der skal ligge i år når det handler om gode børnebøger, spil og film.

Eventyrlige oplevelser
Et sikker julegavehit er eventyrsamlinger som ikke bare er flotte men også indeholder klassiske eventyr, der vil blive læst igen og igen.

Grimms bedste eventyr En klassiker blandt klassikerne! Vi får her de 11 allerbedste og velkendte eventyr af Brdr. Grimm i en smukt illustreret udgave, der er kendt af de fleste med de varme og velvalgte tegninger af Svend Ottos S. Dette er en eventyrbog, der vil glæde og fornøje både børn og voksne i mange, mange år! Her er tale om let bearbejdede udgaver i et sprog som også de mindste kan forstå. En herlig bog I vil værdsætte højt.
Læs mere her

H.C. Andersen Gyldendal præsenterer her en flot, fantastisk og uundværlige eventyrsamling med H.C. Andersens klassiske fortællinger til børnefamilien! Eventyrsamlingen byder på hele 29 historier med skønne og charmerende illustrationer af Flemming B. Jeppesen. En rigtig dejlig og fin eventyrbog med skattede eventyr vi alle elsker og kender som en vigtig del af barndommen og kilde til mange rare stunder i familiens skød, hvor glæden ved den gode fortælling skal grundlægges. En virkelig smuk bog, der vil vække stor glæde i årevis!
Læs mere her

Brdr. Grimms Eventyr fortalt af Sebastian Klein på 8 CD.
Ingen kan stå for Brdr. Grimms spændende, sjove og søde eventyr, der her er indtalt på CD af Sebastian Klein med masser af indlevelse og sjæl. Glæd jer til lige del hygge og uhygge, når de fantastiske historier formidles på fornemmeste vis så børnenes indre billedapparat aktiveres. Et meget fint bud på gode eventyr fortalt på CD som både børn og voksne ivrigt vil lytte med til. Herlig historieformidling!
Læs mere her

Frydefulde filmfornøjelser
En rigtig god film går rent hjem hos både børn og voksne, så det er også en fin julegaveidé.

E.T. The Extra-Terresterial
Filmen er en gammel klassiker af Steven Speilberg, som de større børn og unge vil elske at se sammen med forældrene. Den 10 årige Elliot finder E.T. som er en alien, der er blevet efterladt på jorden. Nu opstår et smukt og varmt venskab mellem de to der får kontakt vha. telepati. E.T. forsøger at få fat i sine kammerater med Elliots hjælp så han kan komme retur. Men onde kræfter er ude efter E.T.! En hel igennem unik, klog og tankevækkende film, der er et must have!
Læs mere her

Fortællingen om Narnia. Løven, Heksen og Garderobeskabet.I dennes dejlige tegnefilmsudgave, med dansk tale, af C. S. Lewis første bog om Narnia møder vi de fire søskende Lucy, Edmund, Susan og Peter. Sammen rejser de igennem garderobeskabet og ind til det eventyrlige Narnia, hvor den onde hvide heks Jadis har taget magten og gjort alting koldt. Nu må de fire børn og deres nye ven løven Aslan frelse Narnia fra den forfærdelige kulde. En sød, vis og storslået tegnefilm, der vil være en oplagt introduktion til C. S. Lewis´s univers. Kan varmt anbefales!
Læs mere her

Superb børnelitteratur
Forfatteren Ole Lund Kirkegaard var født i 1940 og ville altså kunne have fejret 70 års fødselsdag i år, hvis han stadig havde været iblandt os. Desværre døde skolelæreren og forfatteren alt for tidligt for egen hånd. Forfatterskabet er stort og enestående for dansk børnelitteratur. Her finder vi en forfatter der elsker sine læsere højt og tør overgive sig helt til fantasien. Populariteten, originaliteten og dygtigheden blev belønnet med et hav af priser og i 2005 blev ”Gummit-Tarzan” da også optaget i den danske Kulturkanon!

Lille Virgil og andre gode historier af Ole Lund Kirkegaard og Gummi Tarzan og andre gode historier af Ole Lund Kirkegaard To helt igennem store, flotte og lækre samlinger af Ole Lund Kirkegaards allerbedste og mest kendte historier. Vi finder b.la. Gummi Tarzan, som i 2005 blev optaget i Kulturministeriets Kulturkanon under Børnekultur. Her var det historien om Gummi-Tarzan formidlet som film af Søren Kragh-Jakobsen. De to bind rummer tilsammen 8 af de i alt 13 bøger Ole Lund Kirkegaard i alt nåede at skrive fra 1967, hvor han startede sin forfatterkarriere og indtil sin død i 1979. Kendetegnende for historierne er, at de er velegnet både til oplæsning og selvlæsning også for de mere uøvede.
Læs mere om Lille Virgil her og læs mere om Gummi Tarzan her

Otto er et Næsehorn på CD: indlæst af Peter Frödin. I historien her følger vi Topper, der ved hjælp af en trylleblyant tegner næsehornet Otto. Topper og vennen Viggo bliver overraskede men glade da Otto bliver levende. Det er ikke helt let at have med et næsehorn at gøre og der sker da også massevis af fjollerier og tosserier før alle der bor i det store røde hus kan vinke farvel til Otto. Peter Frödin læser med indlevelse og fine facetter. En helt igennem herlig CD, der giver plads til at barnet selv kan danne en skov af farverige og fjollede billeder, der matcher fortællingen!
Læs mere her

Spændende spil!
Brætspil er lig med familiehygge for hele familien. Omkring spillepladen kan små og store glæde sig til fornøjelige timer, der tilmed også er udviklende og lærerige. Så sluk tv´et og saml familien til julehygge omkring en af julens allerbedste gaveidéer.

Zoobaloo fra Competo. Årets spil 2009 i Norge er nu klar til at gå sin sejrsgang i de danske hjem, hvor børn fra 5 år og op vil kunne glæde sig til et muntert, ligetil og morsomt spil. Dyrene skal passere floden og nu er opgaven at regne ud, hvor mange dyr der er plads til på tømmerflåden. Spillerne må på skift i hver runde stemme på, om de tror der er plads til alle dyrene eller ej. Efterfølgende skal dyrene placeres på spillepladen ved fælles hjælp, for at se hvem der skal have point. Kan spilles fra to spillere, men fortjener flere deltagere! Et flot u

Skriv et svar