Køb en trampolin og giv dine børn timevis af underholdning

Engang var en trampolin et sjældent syn i det danske land. Hvis du skulle hoppe på en, skulle du oftest besøge et sommerland eller et tivoli. Sidenhen er prisen på trampoliner dog faldet, ligesom der også er kommet flere forskellige varianter. Derfor kan du i dag også sagtens få en trampolin derhjemme, uden at ruinere dig selv.

En trampolin er et fantastisk redskab, når du gerne vil give dine børn mulighed for at kombinere motion og underholdning. Når du sætter en trampolin op, kan dine børn nemlig hoppe på den i timevis. På den måde nedsætter du også dine børns skærmtid, samtidig med at du sætter deres motionstid op.

Det skal du være opmærksom på, når du køber trampolin

Hvis du gerne vil købe en trampolin til dine børn, bør du være opmærksom på følgende faktorer:

  • Størrelsen
  • Konstruktionen
  • Kantbeskyttelsen
  • Hoppedugen

I det følgende kan du læse mere om de forskellige faktorer, og hvorfor du skal være opmærksom på dem.

Den rette størrelse

Det er naturligvis vigtigt, at trampolinen passer til størrelsen på din have. Derfor bør du altid starte med at danne dig et overblik over, hvor meget plads du egentlig har i haven. Det er især vigtigt, hvis du har en mindre have.

Hvis du derimod har en stor have, behøves du formentlig ikke bekymre dig så meget. Her bør du dog stadig finde ud af, hvor du gerne vil placere trampolinen.

Når du skal finde den rette størrelse have, skal du også overveje, hvor mange børn, der skal bruge trampolinen. Er det kun dine egne børn? Kommer naboens børn måske også forbi, eller har dine børn tit venner med hjem?

Desto flere børn, der skal bruge trampolinen samtidig, desto større bør den også være.

Vær opmærksom på konstruktionen

Ligesom så mange andre varer kommer trampoliner i forskellige kvaliteter. Derfor er det også vigtigt, at du sætter dig ind i, hvor stærk trampolinens konstruktion egentlig er. Derudover bør du også udregne, hvor meget vægt trampolinen kan holde til. Det vil give dig en god idé om, hvor stærk trampolinen er.

Ligesådan bør du også kigge på trampolinens hoppedug. Hvis den har mange kantforbindelser, er den ofte mere stærk og holdbar.

Beskyt børnene med en god kantbeskyttelse

Børn har let ved at falde generelt, og den tendens bliver kun forstærket på en trampolin. Derfor er det også en god idé at investere i en god kantbeskyttelse.

Skriv et svar